Raision Koirakoulu

Opitaan yhdessä häntä heiluen ja hymy huulilla!

Koiran koulutus tilavassa, lämmitetyssä koira­hallissa

Raision Koira­koululla on käytössään tilava koirahalli mm. agilityyn ja rally-tokoon

Koirankoulutus käy parhaiten puitteissa, joissa ei tilasta ja mukavuudesta ole puutetta! Meillä Raision Koirakoulussa on lämmin koirankoulutus-halli, joka on pinta-alaltaan 330 m², treenialaa on noin 300 m². Hallissa on paksu keinonurmipohja, agility-esteet ja rally-toko-tarvikkeet. Hallin voi jakaa sermein kahteen osaan. Hallista löytyy myös vesi-wc, jääkaappi, muutama koirahäkki, kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä kaksi peiliä.

Halli (tai osa siitä) on pääasiallisesti varattu su-ti-iltoina koirakoulun omiin koulutuksiin, mutta varauksia ja tarjouksia voi kysellä sähköpostitse osoitteesta hallivaraukset@raisionkoirakoulu.fi. Kyselyt vain sähköpostilla, kiitos. 

Koira­hallin sijainti

Halli sijaitsee Raision tehtaiden kupeessa (Vehnätie 9, 21200 Raisio), hyvien bussiyhteyksien varrella. Linjat 6, 7 ja 7A kulkevat tiheästi Raisiontietä Turku-Naantali-väliä, ja pysäkki on noin 300 m päässä hallilta. Halli on viitoitettu Raisiontieltä alkaen.

Käy katsomassa koiran koulutus -kurssien kuvaukset koulutukset-osiosta ja ilmoittaudu mukaan täällä >> Raision Koirakoulu tarjoaa rally-toko, agility-, pentu-, BH- ja arkitottelevaisuuskoulutuksia.

HALLIN VUOKRAHINNASTO

Hallin varaus arkisin ennen klo 16 muina aikoina
½ halli ilman agility-esteitä* - 23 €/h
½ halli agility-esteillä* - 33 €/h
koko halli ilman agility-esteitä 33 €/h 38 €/h
koko halli agility-esteillä 43 €/h 48 €/h

*= puolikkaan hallin voi vuokrata vain silloin kun Outi kouluttaa toisella kentällä.

Pidemmistä vuokrauksista voidaan sopia erikseen.


HALLIN SÄÄNNÖT

  • Jokainen koulutuksiin osallistuva tai tapahtumapaikalla vieraileva vastaa itse omasta, lastensa sekä koiransa turvallisuudesta. Jokainen huolehtii omaisuudestaan ja vakuutusturvastaan osallistuessaan koulutuksiin, ja vastaa itse koiransa hallille tai hallin muille käyttäjille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.
  • Hallissa treenataan ilman ulkokenkiä ja koirien kuratassut putsataan hallille tultaessa (hallin ovensuussa on tassupyyhkeitä).
  • Juoksuiset nartut eivät saa treenata hallissa, edes housut jalassa.
  • Kurssin poissaolon (joka on ilmoitettu viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä) saa korvata toisella kurssilla (jos on tilaa) 3kk aikana. Juoksuista tai lääkärintodistuksella vahvistettavista sairaustapauksista johtuvista poissaoloista on mahdollista saada joustoa korvauskäytäntöön.
  • Hallin vuokraaja ja koulutuksiin osallistuva on velvollinen puhdistamaan hallissa olevilla aineilla pissa- ja kakka ym. vahingot mahdollisimman tarkkaan heti vahingon tapahduttua. Ensin kerätään kiinteät vahingot kakkapussilla (ja viedään ulkoroskikseen) ja sitten putsataan nestemäiset ja jäljelle jäävät huolellisesti pyyhkeitä ja oven vierestä löytyvää puhdistusainetta käyttäen. Vahingosta ilmoitetaan sähköpostilla toimisto@raisionkoirakoulu.fi heti sen tapahduttua - viimeistään tunnin jälkeen - ja kerrotaan, mihin kohtaan ja mikä vahinko on tapahtunut. Vahinkosakko on 5 euroa, joka maksetaan joko käteisellä hallilla olevaan lippaaseen tai tilille FI52 3131 1001 7992 99 / Raision Koirakoulu, viesti: sakko.
  • Hallin ulkoalueet on pidettävä siistinä ja koirien ei saa antaa tehdä tarpeitaan hallin seiniin tai muihin rakenteisiin. Hallista löytyy kakkapusseja, mikäli omat ovat päässeet loppumaan. Täydet kakkapussit VAIN ulkoroskikseen!

Kaikki kakat on kerättävä hallin tontilta, myös hallin viereisistä pienistä metsistä ja tien varsilta! Pidetään alue siistinä!

  • Hallin vuokraaja sitoutuu noudattamaan hallisääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ja koulutusvälineet ovat samassa kunnossa, kuin vastaanotettaessa. Hallissa on videovalvonta.
  • Vuokraaja sitoutuu noudattamaan Suomen eläinsuojelulakia kaikissa koulutuksissa. Kaikkien koulutusvälineiden ja –tapojen, jotka aiheuttavat koiralle kipua, pelkoa tai tuskaa, käyttäminen on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan eläinsuojeluviranomaisille.
  • Vuokra-aika alkaa sovitulla tasatunnilla ja halli tulisi olla luovutuskunnossa seuraavalla tasatunnilla. Lopetathan treenit siis hyvissä ajoin, jotta ehditte lopetella ja keräillä tavarat ennen seuraavien tuntilaisten sisääntuloa. Myös kurssien aikana halliin ei saa tulla ennen kuin edeltävä ryhmä (siltä puolelta, jossa kurssi on) on tullut ulos.
  • Mikäli halli (tai osa siitä) on vuokrattu ilman agility-esteitä ja vuokraaja kuitenkin käyttää näitä esteitä, niin siitä peritään sakko 50 € / h.

MUKAVIA TREENIHETKIÄ!

Raision Koirakoulu
Vehnätie 9
21200 RAISIO

Puh. / WhatsApp  041 317 3117

Verkkokauppa / Ilmoittautuminen: www.raisionkoirakoulu.mycashflow.fi

Hallin vuokraus:
hallivaraukset­@raisionkoirakoulu.fi

Muut asiat:
toimisto­@raisionkoirakoulu.fi