Raision Koirakoulu

Opitaan yhdessä häntä heiluen ja hymy huulilla!

Outi Vormisto – rally-toko- ja arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja

Raision Koirakoulussa sinä ja koirasi saatte asiantuntevaa koulutusta, mukavalla meiningillä

Olen Outi Vormisto ja rakastan touhuta koirien kanssa niin kouluttaen, treenaten kuin kisatenkin.

Aikoinaan harrastaminen alkoi agilityn parissa (treenaten, kisaten ja kouluttaen) naapurin silkkiterrierin kanssa ennen kuin sain oman haaveeni, bordercollien. (jo edesmenneen) Tinjan kanssa kisattiin SM-tasolla (yhdet MM-karsinnat koettiin ja agilityvalion titteli saatiin) asti, kunnes spondyloosi lopetti agilityn harrastamisen Tinjan ollessa 8v. Eläkelajiksi löytyi rally-toko, jossa Tinja sai RTK4. Jetta (Tinjan siskontyttö) pääsi myös RTK4-tasolle, mutta molempien kanssa valioitumisen mahdollisuus meni jatkuvan lääkityksen lopettaessa kisaamisen.

Tällä hetkellä kisakoirana on bc Zendi, jonka kanssa kisataan rally-tokoa MES-luokassa ja harrastetaan paimennusta, jossa ehkä myös jonain päivänä kisaamme.

Arkitottelevaisuus puolestaan on kaikkien lajien pohja, joten se kulkee mukana kuin luonnostaan. Arkitottelevaisuuteen toki voi tulla myös ilman, että jatkaa mihinkään lajiin, jos haluaa vain parantaa yhteistä arkea koiransa kanssa.

Haluan myös kouluttautua lisää aina mahdollisuuksien mukaan. Arkitottelevaisuus-, rally-toko-, agility- ja dobo-koulutusohjaaja-opinnot on käyty ja seuraavaksi on vuorossa opintojen syventäminen. Käyn myös kursseilla omien koirieni kanssa, jotta opin koko ajan lisää koirista ja niiden kouluttamisesta.

Raision Koirakoulu
Laitatie
21210 RAISIO

WhatsApp    041 317 3117

Verkkokauppa / Ilmoittautuminen: http://www.raisionkoirakoulu.mycashflow.fi

Hallin vuokraus:
hallivaraukset­@raisionkoirakoulu.fi

Muut asiat:
toimisto­@raisionkoirakoulu.fi