Opitaan yhdessä häntä heiluen ja hymy huulilla!

Agility, rally-toko, arkitottele­vaisuus, pentukurssi, BH-kurssi / pk-tottelevaisuus, toko, koiratanssi ja Dobo®

Tervetuloa Raision Koirakoulun kursseille!

Raision Koirakoulussa sinua ja karvakuonoasi ohjaa 13 vuoden ajan koiria kouluttanut ja itsekin koiriensa kanssa kisannut Outi Vormisto. Outin koulutusten pääpaino on rally-tokossa, mutta myös agility ja arkitottelevaisuus kuuluvat vahvasti lajeihin. Pk-lajeja, tokoa ja pentukursseja puolestaan kouluttaa eläintenkouluttaja (AT) Rosanna Peltoniemi. Koiratanssin ja dobon koulutusohjaaja sekä koiratanssin ylituomari Hanna Maines kouluttaa koiratanssia ja doboa.

Treenaus tapahtuu pienryhmissä, mutta myös yksityistuntien ja räätälöityjen koulutusten järjestäminen yhdistyksille sekä muille ryhmille onnistuu. Kysy lisäksi Tehopäivään osallistumisesta! Tehopäivä on koulutuspäivä, jonka aikana jokainen koirakko saa 30 min yksilökoulutusta, ja loppupäiväksi voi jäädä kuuntelemaan ja siten oppimaan koiran koulutukseen liittyvistä asioista.

Koulutustarjonta lyhyesti:

- pienryhmät (enintään 4 koirakkoa per ryhmä)

- yksityistunnit

- räätälöidyt koulutukset esim. ryhmille tai yhdistyksille

- koulutuspäivät myös vierailevilla kouluttajilla

Parhaat opit ja puitteet karvakaverisi kouluttamiseen

Koiran koulutus tapahtuu positiivisia metodeja käyttäen ja etsitään jokaiselle sopivimmat tavat oppia. Hauskaa pidetään ja sinä sekä koirasi opitte uutta. Hännät heiluvat varmasti vimmatusti ja aika vierähtää kuin siivillä!

Käytössämme on lämmin koirahalli, jossa voi treenata mm. agilitya ja rally-tokoa 300 m² alueella. Olet lämpimästi tervetullut Raision ulkopuoleltakin, kuten Naantalista ja Turun seudulta, mutta myös kauempaakin! Lue lisää lajeista ja ilmoittaudu mukaan joko oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia!

KOULUTUKSET PÄIVITETTY 14.11.2018

LAJIT

KURSSIAIKATAULU

Raision Koirakoulu
Vehnätie 9
21200 RAISIO

Puh. 044 348 8298

Hallin vuokraus:
hallivaraukset­@raisionkoirakoulu.fi

Muut asiat:
toimisto­@raisionkoirakoulu.fi

Vehnätie 9, Raisio